Willemsen Interieurbouw

stap 01

Advies en ontwerp

De basis van het ontwerp is een gesprek waarin we de wensen en eisen bespreken. Wij werken veelvuldig met interieurarchitecten, maar kunnen indien gewenst ook zelf adviseren. Samen kijken we naar persoonlijke stijl en welke kleuren en materialen hierbij passen. We geven advies op maat, zodat het interieur er niet alleen prachtig uit komt te zien, maar ook optimaal functioneert en duurzaam is.

Willemsen Interieurbouw
stap 02

De productie

Als alle details zijn besproken en het ontwerp helemaal naar wens is, gaat ons productieteam aan de slag. Met deskundige medewerkers, de meest moderne machines en door gebruik te maken van de nieuwste technologie├źn, is geen uitdaging te groot.

Willemsen Interieurbouw
stap 03

Logistiek

In onze expeditie wordt het interieur zorgvuldig verpakt, zodat het vervoerd kan worden naar de locatie. Wij beschikken over eigen vrachtwagens en een van onze ervaren chauffeurs levert het interieur op de afgesproken datum af.

Willemsen Interieurbouw
stap 04

Montage en afwerking

Montage en afwerking maakt de cirkel rond van advies, ontwerp, productie en logistiek. Het interieur wordt door onze montage medewerkers gemonteerd en dit wordt zeer vakkundig, volgens het ontwerp en met oog voor het kleinste detail gedaan.

Willemsen Interieurbouw

Projectbegeleiding

Een vast aanspreekpunt is wel zo prettig. Daarom staat er gelijk vanaf het begin een projectteam klaar om van advies te voorzien, mee te denken, te ontzorgen en vragen te beantwoorden.

Ook zorgen zij ervoor dat de deadline bewaakt wordt. Wij begrijpen dat de oplevering een belangrijk moment is en daarom zorgt het projectteam dat de deadline van jouw project ook echt gehaald wordt. Daar staan wij voor!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Contact opnemen