Willemsen interieurbouw

Willemsen Interieurbouw is gespecialiseerd in interieurbouw en scheepsbetimmering. Wij werken met een gedreven projectteam aan diverse soorten opdrachten voor verschillende klanten. Dit team bestaan uit ervaren interieurbouwers dat graag met de klant meedenkt. Hierdoor bieden wij een deskundig aanspreekpunt gedurende het hele traject en zijn wij een voortdurend een klankbord waar u van op aan kunt.

De basis voor een succesvol eindresultaat
Iedere opdrachtgever heeft eigen eisen, wensen en ideeën over het interieur. Een interieur is immers een essentieel onderdeel voor de sfeer in een bepaalde ruimte en kan een bepaald gevoel bewerkstelligen. Om zo veel mogelijk op de eisen, wensen en ideeën van onze klanten in te spelen, zorgen wij ervoor dat er een nauwkeurige inventarisatie plaatsvindt alvorens wij starten met het ontwerpen van het interieur. Op die manier weten wij deze elementen nauwkeurig te vertalen naar het daadwerkelijke interieurontwerp, waardoor de basis is gelegd van een succesvol eindproduct.

Profiteer van een aanzienlijk voordeel
Zodra de klant tevreden is over het ontwerp van het interieur, volgt de productie ervan. Dit wordt door Willemsen Interieurbouw volledig in eigen beheer gedaan. Vandaar dat er een snelle, flexibele en efficiënte werkwijze ontstaat en er kosten bespaard worden. Dat maakt het mogelijk dat u als klant van Willemsen Interieurbouw profiteert van een aanzienlijk voordeel.

Een duurzaam resultaat
Voor onze vakkundige medewerkers is geen uitdaging te groot. Ieder personeelslid beschikt over een hoge ambitie. De lat wordt voortdurend hoog gelegd als het gaat om het ontwerpen en vormgeven van het interieur. Dat zorgt ervoor dat uw investering uiteindelijk zeer waardevol is en kunt beschikken van een duurzaam resultaat.

Bekijk een aantal voorbeelden van de gerealiseerde projecten op deze website of neem direct contact op met Willemsen Interieurbouw voor meer informatie en advies. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.